Гилмор подгрява публиката за предстоящата премиера на филма Live At Pompeii

Дейвид Гилмор пусна още един тийзър от филма Live At Pompeii-  откъс от Time and Breath (In The Air).

Филмът ще бъде показан в избрани киносалони по света на 13-ти септември, преди да бъде пуснат официално на 29-ти септември.

David Gilmour Live At Pompeii tracklist

  1. 5am
  2. Rattle That Lock
  3. Faces Of Stone
  4. What Do You Want From Me
  5. The Blue
  6. The Great Gig In The Sky
  7. A Boat Lies Waiting
  8. Wish You Were Here
  9. Money
  10. In Any Tongue
  11. High Hopes
  12. One Of These Days
  13. Shine On You Crazy Diamond (Pts 1-5)
  14. Fat Old Sun
  15. Coming Back To Life
  16. On An Island
  17. Today
  18. Sorrow
  19. Run Like Hell
  20. Time/Breathe (In The Air) (Reprise)
  21. Comfortably Numb